2015-08-04 12:35:44• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 10-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Augusztus 7-től a Grand Mall Cinemában


A Fantasztikus Négyes (The Fantastic Four) - Fiatalok, bátrak és elszántak. Négy űrhajós, akik  szinte mindenre hajlandók, hogy a tudomány, az emberiség ügyét előre vigyék - és közben izgalmas kalandokon menjenek keresztül. Ám az űrben balesetet szenvednek, és radioaktív sugárzás éri őket - amely meghökkentő hatást vált ki belőlük: szuper-képességekre tesznek szert. Egyikük a tűz hatalmával vérteződik fel, a másik képes lesz láthatatlanná tenni magát, a harmadik emberfeletti erőre tesz szert, a negyediket már nem korlátozza a teste: bármekkorára tud nyúlni. A négy harcostárs és jó barát nem esik kétségbe: elhatározzák, hogy új erejüket is felhasználva újabb kalandokat keresnek, de olyanokat, amelyek méltók a különleges tehetségükhöz.

Önkívület (Self/less) - Damian (Sir Ben Kingsley), a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere (Matthew Goodie) felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred (Ryan Reynolds). A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte - mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.

Önkívület

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Képzőművészeti kiállítás látható a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak: Bordaş Vasile, Buze Corina és Mák Zsolt, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában a Kolozsvári Képzőművészek Egyesületének tagjai állítottak össze kiállítást munkáikból: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Sm@rt Days Szatmárnémetiben


Helyi, romániai és magyarországi előadók vesznek részt a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által szervezett négynapos fesztiválon. Jól megfér egymás mellett a dzsessz és a mulatós, a doom-metál és a blues. Idén augusztus 6-9-e között szervezik meg a Sm@rt-Dayst Szatmárnémetiben. Részletek itt.


A TIFF karaván Szatmárnémetiben


Augusztus 4-én és 5-én is tartanak vetítést Szatmárnémeti új főterén a TIFF karaván keretében. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: